Hur du kan förhindra permanent dataförlust

Hur du kan förhindra permanent dataförlust

Först och främst, om hårddisken ger ett virvlande eller slipande ljud, koppla bort strömförsörjningen eller hårddisken direkt. Vanligtvis produceras slipljudet när läs-/skrivhuvudet träffar hårddiskens plattor. Som ett resultat kan du uppleva partiell eller fullständig dataförlust.

Det är bättre att du arbetar med en välrenommerad dataåterställningstjänst om förlorad data är ganska viktig för dig. Om du försöker återställa data själv kan du få data som inte kan återställas.

Det är inte en bra idé att prova “huskurer”. Till exempel, slå inte enheten på något fast eller skaka det vilt. På samma sätt kanske du inte heller vill snurra HD i frysen. Det mesta av informationen du kan hitta på webben är felaktig. Därför kan du inte ta risken att skada dina uppgifter.

Det första försöket att återställa data ger dig de bästa resultaten. Därför använder ingenjörer de bästa metoderna för att se till att data inte förloras permanent på grund av upprepade metoder.

När dataförlust sker

Gör det alltid till en vana att säkerhetskopiera viktiga data på en annan hårddisk.

Du kanske inte heller vill prova programvara för dataräddning, särskilt om hårddisken ger nynnande, klickande, knackande eller skrapande ljud.

Om din hårddisk är fysiskt skadad, se till att du inte slår på den. Vanligtvis ger fysiskt skadade enheter konstiga ljud.

Det är bättre att du stänger av din dator för att undvika ytterligare data- eller hårdvaruskada.

På samma sätt kanske du inte vill försöka återställa förlorade data själv på en våt eller tappad hårddisk. Om uppgifterna verkligen är viktiga är din bästa chans att anlita tjänster från den bästa tjänsteleverantören.

Du kan inte bara anta att data inte kan återställas om inte en professor har sagt det till dig.

Förhindra dataförlust

Du kanske vill testa olika strategier för att skydda viktiga data från förlust och korruption till varje pris.

Bästa praxis

Om du vill uppgradera till den senaste versionen av ett operativsystem, se till att du först har en verifierad säkerhetskopia. För datasäkerhet, se till att du använder uppdaterad programvara och hårdvara som virusskydd och brandväggar.

Gör det till en vana att skanna all din data som nedladdningar, filer och e -postmeddelanden efter skadlig kod och virus. Strömspänningar kan skada din hårdvara allvarligt. Därför är det viktigt att använda en avbrottsfri strömförsörjning (UPS) för alla dina enheter.

Det är bättre att du undviker statisk urladdning när du lämnar lagringsmedia. Detta är ännu viktigare när du arbetar i en torr miljö.

Säkerhetskopieringsstrategier

Det är bättre att du köper ytterligare backupsystem. Helst vill du prova en direkt säkerhetskopieringsenhet eller molnbaserad säkerhetskopia. Helst måste du schemalägga en daglig säkerhetskopieringsprocedur för att säkerställa att alla dina viktiga filer är skyddade. Slutligen bör du testa säkerhetskopiorna då och då för att verifiera data.

Dataåterställningstjänster

Datoråterställning för stationära och PC -hårddiskar

Desktop HDD Data Recovery Services från skadade och skadade datorns hårddiskar.

Letar du efter bästa dataprofessionella för att extrahera filerna från din misslyckade dator/

Stationära datorer? Kontakta nu datateam för stationära HDD -datatjänster för bättre dataextraktionsresultat!

De flesta digitala data i sin helhet lagras på skrivbordets hårddisk, kraschen är generell för stationära hårddiskar i datorer på grund av strömproblem eller oavsiktlig radering eller korruption. De stationära hårddiskarna kan lagra enorma data och daglig drift på vanliga konsumentdatorer eller PC eller arbetsstationer och datacenter i stora organisationer för affärsändamål, datadataåterställning är mest avgörande för personlig och organisatorisk nivå.

Skrivbords-/ persondatorförlust av data uppstår på grund av oavsiktlig eller plötslig avstängning/ omstart av maskinen flera gånger på datorn. Ibland när vi arbetar med en Word/Excel -bearbetning av dokument eller arbetar med mediefiler stängs datorn av av misstag och vi förlorar allt du har lagrat i enheterna. I vissa fall kan dataförlust också uppstå till följd av skadlig programvara/virusattacker på datorn. Om ditt skrivbord inte är skyddat med lämpliga antivirus kan du också riskera dataförlust på grund av virus- och skadliga filer. Ett annat huvudfel är ibland att strömförsörjningen eller spänningen sjunker och andra gånger stiger med extra kraft leder det till hårddiskfel på skrivbordet. Med tappade stationära enheter är skadorna omfattande och fysiska, vi hanterar enheter med

extrema skador också som eld och vatten drunknade under översvämningen

Vi kan återställa data från skrivbordet från alla komplexa fel som du tror är hopplöst och förlorad. Våra experter utför återställningsarbete som andra datorer och små datahanteringsföretag inte kan. Vi litar på IT -proffs alla och teknikanvändare för deras mest utmanande situationer för stationära / PC -återställningar. Oavsett vilket märke du använder som HP, Lenovo, Sony, IBM, Dell, Compaq, Intel, MacBook, Apple MacBook Air, MacBook Pro, har vi återställningslösningar för alla typer av problem i din persondator eller företagsdatorer.

Desktop data recovery process:

När den misslyckade skrivbordshårddisken har skickats in för teknisk analys, bearbetar vi den för analys och förser den detaljerade rapporten med ett tekniskt problem, den tid som krävs för dataåterställning och offert och återställning efter ditt godkännande. Vi garanterar den bästa offerten för alla problem, inklusive Class 100 clean room lab data recovery service och vi tar inte ut om datarekonstruktionen inte är möjlig om det finns några kritiska skäl som diskskador och serviceområdeskador i enheten.

admin

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *